Tecmo World Soccer '96



Tecmo World Soccer '96

Aşağıdaki bağlantıdan tws96.zip dosyasını indirebilirsiniz.

indir

MAME veya Kawaks emulatörü ile oynayabilirsiniz.

Emulator Nedir?

Emulatör yazılımları birer dönüştürücüdürler. Eski oyun makinalarındaki yazılım ve donanımı, bilgisayarımıza uyumlu hale getirerek oyunları oynamamızı sağlarlar.

Emulatorlerde oyun oynayabilmemiz için ek olarak yüklemeniz gereken bios dosyaları ve oyun rom'ları vardır. Bunlar 'zip' uzantılıdır. Zip'ten çıkartmanıza veya yeniden ziplemenize gerek yoktur.

Emülatörler
Kawaks
MAMEUI
Gens
CPS3 Emulator
Zinc

Art of Fighting 2



Art of Fighting 2 / Ryuuko no Ken 2 (set 1)

Aşağıdaki bağlantıdan aof2.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/xeiTIIGTfmrAZ

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.


Serinin diğer oyunları
Art of Fighting
Art of Fighting 3: The Path of the Warrior

Samurai Shodown 5 Special




Samurai Shodown V Special / Samurai Spirits Zero Specia

Aşağıdaki bağlantıdan samsh5sp.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/FBZDqmXRfKTFo

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Samurai Shodown 5



Samurai Shodown V / Samurai Spirits Zero (set 1)

Aşağıdaki bağlantıdan samsho5.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/ZeKosVxefmrRx

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Samurai Shodown 4: Amakusa's Revenge




Samurai Shodown IV - Amakusas Revenge / Samurai Spirits - Amakusa Kourin
İndir: samsho4.zip
MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Samurai Shodown 3: Blades of Blood




Samurai Shodown III / Samurai Spirits - Zankurou Musouken (set 1)
İndir: samsho3.zip
MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Samurai Shodown 2




Samurai Shodown II / Shin Samurai Spirits - Haohmaru jigokuhen
İndir: samsho2.zip
MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Samurai Shodown




Samurai Shodown / Samurai Spirits (set 1)
İndir: samsho.zip
MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

The King of Fighters 2003



The King of Fighters 2003

Aşağıdaki bağlantıdan kof2003.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/bEiFMiq8fKTHo


MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

The King of Fighters 2002



The King of Fighters 2002
İndir: kof2002.zip
MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

The King of Fighters 2001



The King of Fighters 2001 (set 1)

Aşağıdaki bağlantıdan kof2001.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/qFjoxTxgfmsvx

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

King of Fighters (hikaye, bilgiler)

King of Fighters, SNK'nın tüm oyunlarından en popüler karakterleri biraraya getirerek yarattığı dövüş oyunu serisi. İlk oyunu 94 yılında çıkmıştır, 4 bölümlük kısa bir OAV serisi mevcuttur. Çıktığı senenin aksine,1 e 1 dövüş sistemi yerine 3 e 3 dövüş sistemine sahip ilk oyundur.

Oyunlar

King of Fighters serisinin oyunları Neo Geo CD,Sega Saturn,Sega Dreamcast, Sony PlayStation, PS 2, Microsoft X-Box, Game Boy, Game Boy Advance ve Neo Geo Pocket olmak üzere birçok konsol sistemine yayılmıştır.

Çoğunlukla her yeni öykü serisi finali 3.yılda olmak üzere 3 yıla yayılır.Her yeni öykünün yeni bir başkarakteri ve boss u bulunmaktadır.Ve bu 3 yılın ardından, o zamana kadarki tüm karakterleri içeren bir "Dream Match KoF" yapılır,98-2002 gibi...

95 te başlayan Orochi öyküsünün başkarakteri Kyo ve Iori iken,99 da başlayn NESTS öyküsünün lideri K' Dash, 2003'de başlayan Ash's Tales öyküsünün lideri Ash Crimson'dur. Her seri eski seriyle ufak bağlantılar içermekte ve bağımsız bir öyküye sahip olmaktadır.

Asıl King of Fighters olaark SNK'nın ilk dövüş oyunu Fatal Fury 1 sayılsada, bu isime gerçek anlamda sahip olan seri King of Fighters '94 le başlamaktadır.


Başlangıç

The King of Fighters '94 (Bölüm 1)

İlk King of Fighters oyunu, SNK'nın en büyük süperstarı Kyo Kusanagi'yi içeren bu seri, Rugal isimli bir kötü liderin tüm dünyadan davet ettiği dövüşçülerle düzenlediği bir dövüş turnuvasının öyküsünü içerir. Rugal yendiği dövüşçülerin bedenlerini taşa çevirip, bu heykellerle kendine bir müze kurmaktadır. Oyun Japon takımı Kyo, Benimaru ve Daimon2un şampiyon olup Rugal'i devirmesiyle biter.
Oyunun daha sonra Playstation 2'nin yapılan re-make'i Re-Bout kyo2nun babası Saisyu!yu içermektedir.

Orochinagi

The King of Fighters '95 (Bölüm 2)

Bu oyunla birlikte Kyo'nun en büyük düşmanı Iori ilk kez ortaya çıktı. Ayrıca bu oyunda oyuncular kendi seçtikleri 3 kişiden bir takım kurabiliyordu!
Öykü Orochi gücünü kullanmaya başlayan Rugal'in 2.kez turnuvayı düzenlemesiyle başlar, turnuva sonunda, Orochi kanından olmadığı için yok olmasıyla son bulur!

The King of Fighters '96 (Bölüm 3)

KoF'un ilk gerçek yükseliş noktası. Harika grafikler, müthiş müzikler, efsanevi karakter Geese, Krauser, Mr.Big ve Leona... Oyun zıplama seviyeleri gibi daha birçok yenilik getirdi seriye!
KoF 96 turnuvası, Kyo ve Iori'yi arayan Yata Aynasının koruyucusu Chizuru'nun turnuvayı düzenlmesiyle başlar, Orochi'nin tüm düşmanlarını yok etmeye çalışan Goenitz'in, Kyo&Iori'nin ellerinde ölmesiyle son bulur!

The King of Fighters '97 (Bölüm 4)

Orochi öyküsünün finali;KoF tarihinin en uzun oyun sonu demolarına sahip KoF oyunu. Orochi'nin destekçileri Yashiro, Shermie, Chris, Kyo'nun en büyük hayranı genç Shingo ve Orochi'nin kendisi bu oyunda ilk kez ortaya çıktılar
Bu öykü serisi,ölümcül düşmanlar Kyo ve Iori'nin,Orochi'yi yok etmek için geçici süre ittifak kurup Orochi'yi tekrar kilitlemeleriyle son bulur!

The King of Fighters '98

Bu oyun the dream match never ends ismi ile geçer. Geese Howard, Wolfgang Krauser, Mr Big, Kasumi Todo, Eiji Kisaragi gibi oyuncular oyunda bulunmamasına karşın arka plan görüntüsünde yer aldıkları çeşitli bölümler bulunmaktadır, oyunda belirli bir hikaye bulunmamasına karşın takım sonu özel resimleri ve bazı mix takımlara ait özel bitiriş resimleri yer almaktadır. Gene oyuna önceki serilerden farklı olarak birçok başlangıç konuşması eklenmiştir birbirleri ile bağlantısı olan karakterlerin açılışta yaptıkları reverans ve konuşmaların çoğu modifiye edilmiş ve buna göre çeşitli bitiriş konuşmaları eklenmiştir oyunla ilgili bir başka nokta ise karakterlerin başka oyunlarda geçerli olan hareketlerine veya KOF serisinin önceki bölümlerine ait olan sitillerine göre seçilebilmeleridir, seri ile ilgili özel bir hikaye yoktur.


The NESTS

The King of Fighters '99: Millennium Battle (Bölüm 5)

Bir takım arkadaşının sahaya atlayıp,kısa süre olsada diğer diğer arkadaşına yardım etmesi üzerine kurulu olan "Striker" sistemini getiren bu oyun ayrıca yeni baş karakter. K' Dash'in ilk kez ortaya çıktığı oyundur. Bu oyunla birlikte artık takımlar 4 er kişiden oluşuyor, yeni bir öykü serisi başlıyor ve Kyo artık yeni bir kıyafet kullanıyordu!
Bu turnuva, NESTS'in elinden kaçıp onlar tarafından kullanılmayı reddeden K' nın bulunması için Krizalid'in turnuvayı düzenlemesiyle başlar, K' nın takım arakadaşlar Maxima, Benimaru ve Shingo'nun desteğiyle onu yoketmesiyle sona erer.

The King of Fighters 2000 (Bölüm 6)

Bu oyun,oyuncuların Striker olarak seçtikleri karakterin, sadece Striker olması kaydıyla 2 alternatif striker karakter karakter içermesiyle toplam karakter sayısının 60'ı bulduğu ve K' nın en önemli kopyalarından Kula'nın ortaya çıktığı oyundur! Ayrıca bu oyunda oyuncular, Fatal Fury'nin bitiş demosunda Terry'nin öldüğünü sandılar!
Bu turnuva NESTS'in adamı Zero'nun sponsorluğunda başlyıp, Zero Cannon'un Terry'nin şehri Southtown'u yoketmesiyle sona erer.

The King of Fighters 2001 (Bölüm 7)

Eolith tarafından yapılan ilk KoF. Bu oyunla birlikte oyuncular takımlarında kaç kişinin striker, kaç kişinin aktif karakter olaabileceğini seçebiliyordu. Ama özellikle çizimleri ve müzikleri çok eleştirilen oyun NESTS öyküsünün son bölümü oldu.
Bu öykü serisi NESTS lideri Igniz'in K' ya yardım eden tüm dövüşçüler tarafından yenilip,yokedilmesiyle sonuçlanır.

The King of Fighters 2002

Eolith tarafından yapılan son KoF oyunu. Seri tekrar eski 3 e 3 sistemine döndü. Bu oyunun hiçbir öyküsü bulunmamakla birlikte,orjinal KoF öyküsündede böyle bir turnuva olmamıştır!. Bu oyun o zamana kadarki hemen hemen tüm karakterleri bir araya getiren bir oyundu!


The Tales of Ash

The King of Fighters 2003 (Bölüm 8)

Bu yeni öyküyle,oyun sistemi 3 e 3 tag team e döndü. Oyuncular maın otasında diğer karakterleri arasında geçiş yapabiliyordu ve bu sistemle oyun daha da hızlanmıştı. Bu seriyle birlikte yeni bir "Heroes Team" ortaya çıktı: Ash-Shen-Duo Lon. Bu yeni serinin başkarakteri Ash Crimson, tarzı ve yeşil alevleriyle hemen dikkat çekti. Bu seriyle birlikte KoF eski mitolojik öykü sistemine geri döndü çünkü öykü Orochi'nin tekrar diriltilmesiyle ilgiliydi. Kyo 3.kez kostümünü değiştirdi, Mark of The Wolves'tan Tizoc, Gato seriye katıldı ve Chizuru kardeşiyle birlikte tekrar KoF a döndü. Bu sayede tekrar eski "Kutsal Hazineler Takımı", Kyo, Iori ve Chizuru kurulabiliyordu!
Bu oyun, Ash'ın Chizuru'nun gücünü çalmasıyla biter.


kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/King_of_Fighters

Stakes Winner



Oyunda çeşitli özellikteki atlardan bir tane seçip yarışlarda ilk 3’e girmeye çalışıyorsunuz. Yarış esnasında sol alt köşede atınızın kafasını göreceksiniz. Bu atınızın durumunu gösteriyor. Power göstergesi ise atınızın gücünü gösterir. Pist mesafesine göre idareli kullanmalısınız. Yarış sırasında pistte kanat, havuç, hamburger ifadeleri göreceksiniz. Kanadı alırsanız atınız birden hızlanır. Havuç alırsanız atınıza güç kazandırırsınız. Eğer hamburger alırsanız atınız birden yavaşlar.

Oyun 2 tuş ile oynayıyor.
A : Atı teşvik eder. Yani atın kafasını ittirerek hızlanmasını sağlar.
B : Kırbaç atar.


Stakes Winner / Stakes Winner - GI kinzen seihae no michi

Aşağıdaki bağlantıdan stakwin.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/IyPQ3kTzfKTGS

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Serinin 2. oyunu
Stakes Winner 2

Metal Slug (Oyun hakkında bilgiler)

1996'da çıkan iki boyutlu, karakterin devamlı ilerleyip düşman yok etmesine dayanan (shoot 'em up) bir video oyunu serisidir. SNK firması tarafından yapılmış, ilk olarak Neo Geo platformunda yer almıştır. Daha sonra Playstation, Xbox, Nintendo Wii gibi platformlar için de geliştirilmiştir.

Oyuna "Metal Slug" ismi tasarım ekibinden Meeher'in başlangıçta sülük gibi sürünebilen metal savaş araçları olan bir oyun yapmak istemesi nedeniyle verilmiştir. Daha sonra Contra ve Turrican isimli oyunlar gibi "run and gun" tarzı bir arcade yapılması istenmiştir.

Hikaye

Oyunda "Regular Army"(Muvazzaf Ordu) ve "Rebellion"(İsyan) adında iki asıl güç vardır.Eski Regular Army generallerinden olan General Donald Morden, orduda meydana gelen istihbarat hatası yüzünden bir park bombalanmasında oğlunu kaybedince isyan kuvvetlerini kurar ve başa geçer.2026 yılında "Rebellion" kuvvetleri Amerikan başkanına bir suikast düzenler ve hemen bunun ardından Regular Army'ye dünya çapında bir saldırı başlatır. Regular Army kuvvetleri bu saldırı karşısında şaşkına döner, çünkü General Morden dünya çapında hava, zırhlı desteğine ulaşmış bir şekilde onları karşılar. General Morden'in ana kuvvetleri Nazi ordusu'na benzer şekilde tasarlanmış, General Morden ise Saddam Hüseyin'e benzetilmiştir.


General Donald Morden


Regular Army'nin panik içinde olması ordu kuvvetlerine bağlı az sayıda ama elit askerlerden oluşan "Peregrine Falcon"(Gök Doğan veya Bayağı Doğan) takımından teğmen Marco Rossi ve Tarma Roving'i harekete geçirir. Ve bu gruba bağlı komandolar Morden'in kuvvetleriyle savaşmaya başlar. Savaş yeryüzünde, su altında, havada ve uzayda devamlı sürer.

Oyun bu iki kuvvetin savaşı arasında devam eder. Ama bunun dışında Peregrine Falcon takımı Morden'in olmadığı başka yerlerde mumyalar, katil böcek ve bitkiler, zombiler ve yetiler gibi birçok düşmanla savaşır.

Metal Slug 2'de Regular Army ve Morden'in kuvvetleri oyunun sonlarında gelen Marslı tehdidine karşı işbirliği yapar. Metal Slug 3'te ise General Morden Marslılarla ittifak yapar ama bu ittifakta ihanete uğrar ve onlar tarafından uzaya kaçırılır, Regular Army'de ona karşı savaşan asker de onunla birlikte götürülür. Morden'in askerleri ve Gök Doğan takımı onlarla savaşmak için uzaya çıkar.

Oyun

Tarzı gereği(run and gun) oyunda karakter kendisinden sayıca çok fazla olan düşmanı devamlı yok etmek ve öldürmek zorundadır. Oyunun grafikleri iki boyutludur. Karakter her bölümün sonunda büyük ve güçlü bir "oyun sonu düşmanı"yla karşılaşır. Her Metal Slug oyununda altı bölüm vardır.

Karakter ilerlerken devamlı farklı silahlar bulunur ve kullanır. Bunların yanında hayvanlar ve zırhlı araçlar da kullanılır. Bu araçların hepsinin kendi silahı vardır.

Oyunda savaş esirleri de bulunur ve bunlar kurtarıldıklarında oyuncuya puan getirecek nesne veya silah verir.

Karakterler

Kullanıcı dört farklı karakter seçer. Bu karakterlerin dış görünüşleri dışında teknik olarak birbirinden farkları vardır.En güçlü marco olarak yer alır. Birinci oyunda Marco Rossi ve Tarma Roving isimli karakterler yer alırken Metal Slug 2'de Eri Kasamoto ve Fiolina Germi de onlara eklenir.

Silahlar

Silahlara her seride ekleme yapılmıştır. Genel ve en çok kullanılan silahlar şunlardır:

* Tabanca: Karakterin oyun başından sonuna kadar yanında bulunur. Mermisi sonsuzdur.
* Ağır makineli tüfek[H]:HV-01 makineli tüfeğinin her bir mermisi tabancanınkilerle eşit etki yapar. Ama tüfeğin atışı hızı fazladır. Her alınışta 200 mermi alır.
* Roketatar[R]: Fırlattığı roketler darbe olarak fazla etki vermese de büyük bir alanı etkiler.
* Alev silahı[F]: Düşmanın üstüne alev püskürtür (flamethrower).
* Pompalı tüfek[S]: Çok kısa bir menzile etki eder, ama verdiği darbe çok büyüktür.
* El bombası: Ana silahtan farklı bir düğme ile atılır.Oyun başladığında on tane bulundurulur.
* Vulcan: Tank, deve gibi araçların üstünde bulunan sabit makineli tüfek. Mermisi sonsuzdur. Etkisi ise makineli tüfekle aynıdır.

Bunlara Metal Slug 2'de iki önemli silah eklenmiştir:

* Lazer: İnce bir lazer şeridi halinde ateş eden etkili silah.
* Firebomb: Molotof kokteyli fırlatır.

Seriler

Arcade
  • Metal Slug (Metal Slug: Super Vehicle 001) (Neo Geo, Neo Geo CD, Sega Saturn, PlayStation, Wii, PSP, PlayStation 2)
  • Metal Slug 2 (Neo-Geo, Neo-Geo CD, Wii, PSP, PlayStation 2)
  • Metal Slug X (Metal Slug 2 oyunu ve hikayesinin Metal Slug 3 motoru ile yapılmış versiyonu.) - (Neo-Geo, PlayStation, Wii, PSP, PlayStation 2)
  • Metal Slug 3 (Neo-Geo, PlayStation 2, Xbox, Wii, PSP)
  • Metal Slug 4 (Neo-Geo, PlayStation 2, Xbox, Wii, PSP)
  • Metal Slug 5 (Neo-Geo, PlayStation 2, Xbox, PC, Wii, PSP)
  • Metal Slug 6 (Atomiswave, PlayStation 2, Wii, PSP)
Playstation 2
  • Metal Slug 3D
  • Metal Slug Anthology (Metal Slug 1, 2, X, 3, 4, 5 ve 6'nın birleşimi)
PSP
  • Metal Slug Anthology (Metal Slug 1, 2, X, 3, 4, 5 ve 6'nın birleşimi)
Wii
  • Metal Slug Anthology (Metal Slug 1, 2, X, 3, 4, 5 ve 6'nın birleşimi)
Neo Geo Pocket Color
  • Metal Slug: 1st Mission
  • Metal Slug: 2nd Mission
Game Boy Advance
  • Metal Slug Advance
Mobil cihaz ve platformlar
  • Metal Slug Mobile
  • Metal Slug Mobile: Impact
  • Metal Slug STG
  • Metal Slug: Allen's Battle Chronicles (Birinci Kısım)
  • Metal Slug: Allen's Battle Chronicles (İkinci Kısım)
  • Metal Slug Survivors
  • Metal Slug Soldiers
PC
  • Metal Slug Online

kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/Metal_Slug

CPS3 Emulator

CPS3 Emulator ile CPS3 (Capcom Play System 3) oyun sistemine ait oyunları oynayabilirsiniz.
İsteyenler alttaki linkten emulatörü indirebilirler. Tabi sitesinden indirirseniz ufak bir ayar yapmanız gerekiyor. Onu da altta anlattım. Veya direk yüklediğim linkten ayarlanmış şekilde de indirip ayarla uğraşmayın.

CPS3 Emulator v1.0a
http://nebula.emulatronia.com/

Yukardaki linkten emulatörü bilgisayarınıza indirip zipten çıkartın. İndirmiş olduğunuz oyun romlarını zipli şekilde emulatörün ana klasörüne atın. Son olarak emulatörün ana klasöründe emulator yazılı bir dosya var ona tıklayın açın. İçinde alttaki yazıları göreceksiniz.

;Configuration file for the Capcom System 3 emulator
;All text to the right of ; is ignored (use as comments)

;Add your rom directories here (max 10)
;ROMS subdirectory in the same folder than the exe is always scanned when searching for roms
;(remove the ; form Dir1)
[RomDirs]
;Dir1=c:\cps3\roms

Mavi olarak yazdığım yeri Dir1=.\ olarak değiştirip kaydediyoruz.(Baştaki noktalı virgül yok)

CPS3 Emulator v1.0a Mega.nz 'den (ayarlanmış şekilde) indirmek için tıklayın.


Artık oyunu açmaya hazırız. Emulatörü açıyoruz. Önce yukarda sol köşede bulunan Emulator yazısına tıklayıp daha sonra da Load Rom a tıklıyoruz. Elimizde romu olan oyunun adının üstüne gelip çift tıkladığımızda oyun açılıyor.

Oyuna girdikten sonra isterseniz tuşları kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Yukardaki menüden önce Game daha sonra Configure Controls... yazısına tıklıyoruz ve açılan pencerede 1 ve 2 . oyuncu için tuş listesi açılıyor. Değiştirmek istdiğimiz tuş varsa üzerine gelip çift tıklıyoruz Press a button or key yazısı çıkıyor klavyeden hangi tuş yapmak istiyorsak ona basıyoruz ve değişiyor.

Eğer bilgisayarınızda oyun çok yavaş çalışıyorsa + tuşuna basıp hızını arttırabilir çok hızlı çalışıyorsa - tuşuyla yavaşlatabilirsiniz.

Street Fighter III 3rd Strike : Fight for the Future


3. oyuna yeni karakterler; Remy, Makoto, Q ve Twelve, eski karakterlerden Chun Li de eklenmiş.

Özel kostüm rengi için karakter seçme ekranında küçük yumruk + orta tekme + büyük yumruk (LP+MK+HP) tuşlarına aynı anda basın.



Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future
İndir: sfiii3.zip
CPS3 Emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Serinin diğer oyunları
Street Fighter III: New Generation
Street Fighter III 2nd Impact: Giant Attack

Street Fighter III 2nd Impact : Giant Attack


Bir önceki oyundaki karakterlere 3 karakter daha eklenmiş. Bunlar; Hugo, Urien ve Akuma. Oyuncu seçerken gizli kostüm renkleriyle seçmek için büyük yumruk + küçük tekmeye (HP+LK) basın.

Gizli karakter Akuma'yı açmak için ok yön tuşlarını kullanıyoruz. Oyuncu seçme ekranında;
Ryu'nun üzerine gelip aşağı, aşağı, yukarı,
Ken'in üzerine gelip Yukarı, yukarı, aşağı,
Ryu'nun üzerine gelip yukarı,
Ken'e gidip aşağı,

Son olarak Sean' in üzerine gelip aşağı, aşağı, yukarı, aşağı, yukarı, yukarı, yukarı yapıyoruz.
Akuma'nın resmi Sean'in resminin üzerinede çıkıyor.


Veya direk karakter seçme ekranında Akuma'yı her zaman açık hale getirmek için;
Rom'u yükledikten sonra F2 tuşuna basın.(Test) Açılan menüden önce Configuration sonra da Game' e girin ve alttakileri yapın.
Time Count Speed' in üzerine gelin STARTa basın 3 kez,
Event' a gelin ve orta tekmeye basın 2 kez,
Screen Mode' a gelip büyük tekmeye basın 3 kez,
Bonus Game' e gelin ve STARTa basın 1 kere,
Damage Level' e gelin ve küçük tekmeye basın 4 kere,
Akuma' nın sesini "hmmph!" duyduysanız doğru yapmışsınızdır. Daha sonra exit yaparak çıkın.


Street Fighter III 2nd Impact: Giant Attack
İndir: sfiii2.zip
CPS3 Emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Serinin diğer oyunları
Street Fighter III: New Generation
Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future

Street Fighter III : New Generation


Street Fighter 3 'ün ilk oyunu olan New Generation' da Ken ve Ryu dışında eski serilerde olan karakterleri pek göremiyoruz. Oyundaki karakterler; Alex, Dudley, Elena, Ken, Ibuki, Necro, Oro, Ryu, Sean, Yang, Yun ve Gill.


Bu oyunda boss olarak Gill geliyor.
Yang ile oynamak için karakter seçme ekranında Yun' un üzerine gelip tekmeye basıyoruz.


Street Fighter III: New Generation
İndir: sfiii.zip
CPS3 Emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Serinin diğer oyunları
Street Fighter III 2nd Impact: Giant Attack
Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future

Art of Fighting 3: The Path of the Warrior



Art of Fighting 3 - The Path of the Warrior / Art of Fighting - Ryuuko no Ken Gaiden

Aşağıdaki bağlantıdan aof3.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/x3padTYlfmrEf

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.


Serinin diğer oyunları
Art of Fighting
Art of Fighting 2

Art of Fighting



Art of Fighting / Ryuuko no Ken
İndir: aof.zip
MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.


Serinin diğer oyunları
Art of Fighting 2
Art of Fighting 3: The Path of the Warrio

Super Gem Fighter Mini Mix




Super Gem Fighter Mini Mix (USA 970904)

Aşağıdaki bağlantıdan sgemf.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/AYKvFDPRfnFx9

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

Super Street Fighter 2 : The New Challengers



Yeniden düzenlenmiş sesleri ve grafikleri ile Street Fighter 2 serisinin 4. oyunu. Bu oyunda seriye 4 yeni karakter daha eklenmiş. Fei Long, Cammy, Dee Jay ve T. Hawk.

Her karakter için 8 farklı renkte kostüm var. Oyuncu seçerken LP (ufak yumruk) ile seçersek orjinal Street Fighter 2' deki renk, MP (orta yumruk) ile seçersek Champion Edition'daki alternatif kostüm rengi, HP (büyük yumruk) ile seçersek Hyper Fighting' deki rengi seçebiliyoruz.
Herhangi bir tuşa 3 saniye kadar basılı tutursak özel renk açılıyor. Start veya tekmeler ile seçim yaparsak 4 yeni renkteki kostümü seçebiliyoruz.


Super Street Fighter II: The New Challengers (World 930911)

Aşağıdaki bağlantıdan ssf2.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/pagDz0CwfnGLx

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.

The King of Fighters '97



The King of Fighters '97

Aşağıdaki bağlantıdan kof97.zip dosyasını indirebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/EgPxBAqmfKTHy

MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz.